Slettedalen

Her finner du et barnevennlig område, og et flott område for langrennsentusiaster.
Løypene om vinteren går rundt vatnet med en avstikker til Torvøynå samt en runde ved Minnehaugen. Slettedalen er og utgangspunkt for toppturer med Kyrkjenuten (1602 moh) som den høyeste toppen. For å finne fram følger du RV 520 retning Røldal. Før Hellandsbygd tar du av til venstre mot Slettedalen. Løypene kjøres med tråkkemaskin.

I sommerhalvåret er dette et flott utgangspunkt for toppturer, men og lettere varianter rundt vatnet med en avstikker mot Torvøynå som DNT har merket videre mot Simlebu. Ved Minnehaugen kan du oppleve en flott dam, og innerst i dalen er det satt opp en ny Gapahuk. Nevroldsnuten er en flott topp å ta seg opp til i området. Slettedalsvannet er regulert og i fra vår til høst kan en ikke senke vannstanden så mye grunnet nye regler. Det er akkurat nok til å få frem fine svaberg å bade fra.

hyttefelter

Bilde av kart
Gå til kart

Utbyggere

Grasberg
11 ledige tomter pr. 30/6-17
Indrejordet
6 ledige tomter pr. 30/6-17
Tagbekken hyttefelt
10-15 ledige tomter pr. 26/2-18. Ta kontakt for kart.
Ta kontakt med vidar birkenes for mer info:
Ledige tomter i Slettedalen: 27-32
Sauda 365 logo
hytterisauda.no er en nettside for ledige hyttetomter i sauda sine syv dalføre. her kan du lese om alle de unike mulighetene og kvalitetene som finnes i hvert dalføre, og se hvem som tilbyr tomter og hytter i området.