Åbødalen

Dette er en variert og attraktiv dal hvor en har mulighet til å velge ulike traseer underveis.
Fra vinterferien er det merket løype fra Buer opp til Fjotene som kobler seg inn på løypenettet i Austerheimsdalen. (Fjellrennsløypa og Nasjonalen). Løypene kjøres med scooter og sporkall. Fra Sauda sentrum følger du skilt til Åbødalen. På vinterstid går veien til parkeringsplass i Jeskedalen, ca 8 km unna sentrum.

Om sommeren er det tilrettelagt med badeplass (Storemyr) og Gapahuk, barnevennlige tur fra Storemyr hvor en følger elva inn til Buer, samt et besøk i Jettegrytene er å anbefale. DNT har merket sti til Sandvatn hvor en kan følge over Nordheia til Moringdalen og ned til Buer. På Buer kan en og følge opp Moringdalen og koble seg inn på løypenettet i Austerheimsdalen/ Brekkeheia. Fra Sauda sentrum følger du skilt til Åbødalen, parkering finner du i Jeskedalen, på Storemyr eller Buer.

hyttefelter

Bilde av kart
Gå til kart

Utbyggere

Storemyr Hyttefelt
Ca. 10 ledige tomter.
Ta kontakt med Karl Gustav Lofthus for mer info:
Mjelkhaug
6 ledige tomter.
Ta kontakt med Eirik Daniel Fatnes for mer info:
Åbødalen
4 ledige tomter pr. 30/6-17.
Ledige tomter i Åbødalen: 20
Sauda 365 logo
hytterisauda.no er en nettside for ledige hyttetomter i sauda sine syv dalføre. her kan du lese om alle de unike mulighetene og kvalitetene som finnes i hvert dalføre, og se hvem som tilbyr tomter og hytter i området.