Herheimsdalen

Herheimsdalen ligger ca 10 km fra sentrum i Sauda på 500 m.o.h. Et snøsikkert område med mange muligheter for turer og aktivitet hele året.
Herheimsdalen byr på mange, flotte muligheter både sommer og vinter. Det er et attraktivt turområde, i kort avstand fra sentrum. Det mest kjente turmålet er Rondehauen med hytte og fantastisk utsikt, og fra her har man utallige varianter for å koble seg både mot Austerheimsdalen, Åbødalen og Herheimsdalen. Mange stedsnavn på veien og variert natur fra skogkledde lier til høyfjell. Muligheter for både bading og fiske.

Om vinteren blir det kjørt løype innover Herheimsdalen som går over til Austerheimsdalen. Her har man mulighet til å koble seg på Fjellrennsløypa over til Buer via Moringdalen og ned til Åbødalen. Løypene blir kjørt med snøscooter og sporkall.

hyttefelter

Bilde av kart
Gå til kart

Utbyggere

Herheimsdalen 36/10
Hyttetomtene ligger i naturskjønne omgivelser, med panoramautsikt mot Sauda-fjellene og flotte solforhold fra tidlig morgen til sent på kveld. Området er et etablert hytteområde med flott naturterreng sommer og vinter, og et rikt utvalg av turløyper i alle retninger. Her kan du spenne på deg skiene rett utenfor døra og legge i vei i ren og uberørt natur eller oppkjørte løyper.
Om sommeren er også mulighetene mange som for eksempel turer i fjellet, fiske og bading. 16 ledige tomter.
Se film fra Herheimsdalen
Ta kontakt med marius herheim for mer info:
Herheimsdalen 36/11
10 ledige tomter.
Se film fra Herheimsdalen
Ta kontakt med Johannes herheim for mer info:
Ledige tomter i Herheimsdalen: 26
Sauda 365 logo
hytterisauda.no er en nettside for ledige hyttetomter i sauda sine syv dalføre. her kan du lese om alle de unike mulighetene og kvalitetene som finnes i hvert dalføre, og se hvem som tilbyr tomter og hytter i området.