Austarheimsdalen

Dette er et attraktivt turområde like utenfor sentrum.
Fra Fiveland blir det kjørt opp løype innover i Herheimsdalen som går over i Austerheimsdalen. En flott tur som går inn til Fjotene, der har en mulighet for å sleppe seg ned i Moringdalen (merket fra vinterferien) til Buer og Åbødalen. Denne traseen er også kjent som Fjellrennsløypa som er et årlig arrangement i høyfjellsterreng. Kjør mot Hellandsbygd og ta av til venstre etter Lona, her er det begrenset parkering. Løypene kjøres med scooter og sporkall.

Om sommeren er dette er et attraktivt turområde like utenfor sentrum (start fra Saudahallen/sentrum) hvor den mest «kjente» er Rondehauen med hytte og en fantastisk utsikt over fjorden. En har her ulike turvarianter som kobler seg både mot Austerheimsdalen, Åbødalen og Herheimsdalen. Her finner en mange stedsnavn og en variert natur fra skogkledde lier til høyfjell.

hyttefelter

Bilde av kart
Gå til kart

Utbyggere

Ingen info enda...
Ledige tomter i Austarheimsdalen:
Sauda 365 logo
hytterisauda.no er en nettside for ledige hyttetomter i sauda sine syv dalføre. her kan du lese om alle de unike mulighetene og kvalitetene som finnes i hvert dalføre, og se hvem som tilbyr tomter og hytter i området.