Svandal

Svandal har mange flotte turmål.
Med umiddelbar nærhet til Sauda Skisenter er Svandal et populært hytteområde. Men Svandal har også mye å by på for de som ønsker å gå tur, både sommer og vinter.

Om vinteren blir det kjørt opp løyper med tråkkemaskin helt fra bunn av skisenteret via Djuvsbotn og rundt Botnanuten i høyfjellsterreng. Dette er også et yndig område for de som ønsker toppturer og urørte nedkjøringer fra Ravnafjell eller Hustveitssåta.

I sommerhalvåret kan en følge merket løype opp til Djuvsbotn, hvor en har mulighet til å gå videre over til Øvrastølsvatnet og følge trasé til Hustveitssåta (DNT merket fra Hustveit). En kan også følge løypa opp til Ravnafjell (fjellet med masta). DNT har merket løype mot Løkjelsvatnet og videre inn på løypenettet til DNT og hyttene som ligger i Etne- og Saudafjella.

hyttefelter

Bilde av kart
Gå til kart

Utbyggere

Svandalen Fjellgrend
Ryfylke Bygg AS disponerer hele 4 egne hyttefelt. I Svandal ved Sauda Skisenter samarbeider vi med Svandalen Fjellgrend. Vi har egen katalog med et godt utvalg av ulike hyttetyper. De fleste kunder velger å gjøre endringer for å tilpasse hytta nettopp til sitt bruk. Vi tegner og prosjekterer det kunden ønsker, slik at vi får mest mulig optimal løsning. Vi er også fleksible, slik at viss kunde ønsker å gjøre egeninnsats, så ordner det seg. 70 ledige tomter.
Haugane 3
Ta kontakt for info.
ta kontakt med ola djuv for mer info:
Ledige tomter i Svandal: 70
Sauda 365 logo
hytterisauda.no er en nettside for ledige hyttetomter i sauda sine syv dalføre. her kan du lese om alle de unike mulighetene og kvalitetene som finnes i hvert dalføre, og se hvem som tilbyr tomter og hytter i området.